ALEVÍ "B": 22ª Jornada (Dissabte, 15-3-2014)

Fitxa de PartitTemporada 2013-2014

Data:  15/03/2014      Hora:  10:00 hALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ (GRUP 12)    Jornada 22

TARGETES

Derrota inesperada i dura pels escalencs que afrontaven el partit motivats i esperançats en aconseguir una victòria però avui  no era el dia. El partit ha començat molt bé pels escalencs ja que tot i no jugar gaire bé han dominat i controlat el partit de principi a final del primer quart això si  sense crear gaires ocasions de gol, en podem contar tres: una bona jugada d'en Jordi que ha ha fet una bona passada al segon pal que en Pol no ha pogut rematar per molt poc, una xut d'en Jordi que s'havia quedat tot sol davant de porteria que ha parat molt bé el seu porter i la tercera una rematada de fora l'àrea d'en Pol que s'ha estavellat al travesser el rebot que l'ha agafat l'Oriol i no ha marcat per ben poc. Els locals ho han intentat amb un parell de xuts de fora l'area que no han portat perill. El començament del segon període ha estat calcat al primer però encara ha estat millor perquè els anxovers s'han avançat en el marcador amb un gol de l'Oriol a la sortida d'un corner. Els següents cinc minuts han estat iguals que fins llavors. Després ha arribat la jugada clau del partit, un penal inexistent que s'ha inventat l'arbitre (fins i tot el públic local no s'ho creia) que ha propiciat l'empat a un amb la conseqüent pujada de moral dels locals i l'enfonsament dels escalencs. Això ho ha aprofitat molt bé el Baix Ter que s'ha avançat en el marcador amb un gol espectacular mitjançant un xut des de fora l'area del davanter local ja que estava escorat i sense angle que ha entrat per la mateixa creueta, sense temps a reaccionar els costaners han encaixat el tercer gol al cap d'un minut. A partir de llavors el partit ha estat un altre, els anxovers han "desaparegut" i els de Torroella han estat superiors aconseguint una justa victòria. Tot i això s'ha de remarcar que el "Senyor Col.legiat" ha estat lamentable no pitant un penalti claríssim a favor dels escalencs comés sobre Joel i donant el quart gol al Baix Ter després d'unes mans claríssimes d'un davanter local. A part a l'última jugada del tercer període no hem aconseguit el 3 a 2 que ens hagués tornat a posar al partit per veritable mala sort després d'una vaselina d'en Joel que sortit fregant el pal. Dit això el partit d'avui ha de servir per aprendre que encara que rebem un cop dur no ens ha d'afectar ja que quedava molt de partit per davant i quedava temps suficient per remuntar i inclús aconseguir la victòria.
En definitiva dura derrota, en un dia que no ha estat el nostre millor dia ja que no s'ha estat gens fi.
No passa res!!! Però s'ha d'aprendre d'aquesta derrota... Força L'Escala!!!!