4    BATLLE PAGES, JOEL

ENTRENADOR

EL HARCHE SAKKALI, ABDESLAM

TARGETES

Esplendida matinal de diumenge, en que s'ha jugat el Derbi de la zona amb victòria justa escalenca encara que curta pels mèrits fets pels anxovers. El partit ha tingut molta assistència de públic i s'ha jugat amb molt d'ambient a la graderia. Els costaners sempre han tingut sota control el partit davant un equip local que ha jugat amb molta intensitat però que també ha abusat del joc directe. L'únic moment en que ha perillat el resultat pel conjunt escalenc més per la incertesa del marcador que pel perill que portava l'equip local, ha estat quan al minut 57 els locals han marcat el 2 a 3 aprofitant un penal inexistent a favor. Encara que la tensió ha durat poc ja que al cap d'un minut han tornat a marcar i encara han tingut temps de marcar un altre gol al darrer minut de partit. Els escalencs a part dels gols han gaudit de moltes més oportunitats de gol però el porter local avui ha fet un gran partit i ha salvat al seu equip de rebre un resultat més abultat.
En definitiva, partit dels que fan afició tant per l'ambient a la graderia com per la intensitat del joc amb victòria justa escalenca encara que curta pels mèrits fets durant tot el partit pels anxovers.
Victòria molt important pel FC L'Escala ja que és la segona consecutiva i serveix per donar confiança a l'equip i per allunyar-se de la zona perillosa de la Taula Classificatòria per poder salvar la Categoria que és l'objectiu de la Temporada.