12    CORTADA ROQUÉ, NIL

ENTRENADOR

MARIN DURAN, JUAN

TARGETES

Partit molt disputat i igualat al contrari del que pot semblar indicar el resultat final. El partit ha començat amb un parell de bones ocasions de gol pels escalencs que ha parat molt bé el porter figuerenc. Als visitants se'ls veia nerviosos i incòmodes i als locals confiats i jugant intensos i amb atreviment. Però els figuerencs han marcat en la primera ocasió que s'acostaven a porteria contrària després d'una bona combinació, el segon gol no s'ha fet esperar i ha vingut en una cavalcada del jugador figuerenc que ha entrat com ha volgut a l'àrea escalenca després de driblar a tres defenses, aquest gol l'ha regalat l'equip local ja que no ha defensat amb la concentració i intensitat necessària la jugada. Amb els costaners KO i fora del partit els figuerencs han aprofitat per marcar el tercer gol en  una altra jugada on ha faltat intensitat defensiva, el resultat més just al acabar el primer període hagués estat un 1 a 2. El primer període s'ha acabat amb males sensacions pels anxovers però al iniciar-se el segon parcial tot ha canviat els escalencs han tornat a jugar com en les darreres jornades amb molta intensitat, concentració i ganes passant per damunt de la Unió que no se'n sabia avenir. El tercer període ha estat igual que el segon, domini absolut dels locals i els figuerencs no han creat perill ja que no s'ha acostat a porteria contrària però amb la diferència que els escalencs han aconseguit marcar dos gols el primer ha estat Ivan després d'una bona jugada col.lectiva que ha finalitzat amb un molt bon xut des de l'interior de l'àrea i el segon l'ha marcat en Joel a la sortida d'un corner amb una espectacular rematada de cap que ha entrat per tot l'escaire. Els escalencs en aquest període encara ha gaudit de dues ocasions claríssimes per empatar el partit però no han tingut la sort de cares ja que estavellat una pilota a la creueta i a l'altre el porter ha estat espectacular aturant un contra u amb l'Iván. El començament de l'ultim parcial els escalencs han seguit apretant els tres primers minuts però el quart gol que ha vingut en una contra dels figuerencs després que el seu porter tornés a fer una excel.lent parada ha estat un cop dur pels escalencs encara que ho han seguit intentant igual no ha pogut tornar a pressionar a la Unió amb un gol que els hagués tornar a "posar" dins el partit. El cinqué gol després d'una errada defensiva ha deixat sentenciat el partit ja que els escalencs han acusat llavors l'enorme esforç que han fet durant tot el partit per intentar la remuntada.
En definitiva bon partit dels anxovers que mereixien quelcom més però que han acusat molt el lapsus que han tingut de cinc minuts al primer quart. Cada equip ha dominat dos parcials els figuerencs el primer i el quart i els escalencs el segon i el tercer.