3ºAmistós (Dissabte, 14-9-2013)

CF ESPLAIS "B" 1 - FC L'ESCALA 8

Alineació: Joan; Narcís, Jordi, Iván; Marcos; Oriol, Pol. / Aleix, Didac, Joel, Biel.

Gols: 0-1 Pol (min.3), 0-2 Oriol (min.7), 1-2 (min.9), 1-3 Oriol (min.12) /Descans/ 1-4 Oriol (min.22), 1-5 Oriol (min.29) /Descans/ 1-6 Pol (min.38) /Descans/ 1-7 Oriol (min.49), 1-8 Pol (min.59).

Exhibició del FC L'Escala davant un equip molt inferior (que competirà a 2ªDivisió) i que  no ha pogut fer res davant l'enorme superioritat que ha mostrat el conjunt escalenc.
El partit no ha tingut història ja des del minut 1, ja que els anxovers han dominat el ritme del partit fent un joc de toc i combinació molt maco de cara a l'espectador davant el qual els castellonins no ha pogut fer absolutament res. El resultat encara podia haver estat més ampli si no hagués estat per les nombroses ocasions de gol que han desaprofitat els escalencs.