11    CLEMENTE RAMIREZ, VICTOR

ENTRENADOR

EL HARCHE SAKKALI, ABDESLAM

TARGETES

Debut a Preferent (Màxima Categoria del Futbol Català del FC L'Escala) davant un equip que sense cap mena de dubte estarà entre els 3 primers classificats de la Lliga. Victòria  justa dels olotins però excessivament abultada pel que han demostrat avui els dos equips, el resultat més just hagués un quatre o cinc a un pels olotins.

El primer període ha estat totalment controlat pels anxovers, molt ben posicionats al terreny de joc, pressionant la sortida de pilota dels locals i no donant espais a la davantera garrotxina. Però quan els locals començaven a acusar els nervis i semblava que s'arribava al descans amb l'empat a zero al marcador, a manca d'un minut per acabar el període els locals s'han avançat en el marcador després d'una pilota perduda dels empordanesos que fins aquell moment només havia vist inquietada la seva porteria en una oportunitat en un xut creuat que ha sortit fora per poc a la dreta de la porteria de Lluc. Dos minuts abans el FC L'Escala havia tingut la seva oportunitat per avançar-se al marcador però el xut creuat des de la frontal de l'area d'Ivan (després de fer la paret amb Martí) ha sortit fora per molt poc. A la següent i darrera jugada del parcial la UE Olot ha marcat el segon gol en un llançament magistral de falta directa.

A partir del 2-0 els empordanesos han estat uns minuts groguis i el domini era per l'Olot que ha incrementat en dos gols més el seu avantatje abans d'arribar a mitja part, inclús en Lluc ha fet un parell de molt bones parades. El tercer i quart períodes s'han assemblat molt al primer període amb amb la UE Olot que intentatva dominar i portar el pes del partit però sense crear excessives ocasions i amb el FC L'Escala molt ben posicionat al camp i intentant sortir amb contres ràpides després de robo encara que gairebé no s'ha aconseguit inquietar la porteria local. Però l'Olot que és un equip que te molta "picada" ha fet tres gols més, els escalencs ho han intentat s'han defensat però gairebé no han inquietat la porteria olotina....