2ºAmistós (Diumenge, 8-9-2013)

FC L'ESCALA 5 - AT.BISBALENC "B" 9

Alineació: Joan; Narcís, Aleix, Jordi; Joel; Didac, Pol. / Marcos, Biel.

Gols: 0-1 (min.2), 0-2 (min.5), 1-2 Didac (min.7), 2-2 Didac (min.9), 3-2 Pol (min.11), 4-2 Joel (min.14) /Descans/ 4-3 (min.22), 4-4 (min.27) / Descans/ 4-5 (min.32), 42-6 (min.36), 4-7 (min.38), 4-8 (min.42)   /Descans/ 5-8 Pol (min.49), 5-9 (min.55).

Bona prova pel conjunt escalenc ja que s'ha enfrontat a un molt bon equip al que es trobarà a la Lliga. Tot i la derrota bon partit pels anxovers per a fer proves de cares a la Lliga ja que s'han fet proves i canvis posicionals de diversos jugadors i l'equip fora el tercer quart ha rendit a un molt bon nivell. El resultat ha estat excessivament ampli pels mèrits visitants encara que la victòria dels bisbalencs se l'ha considerar totalment justa.
Començament de partit en que els costaners han sortit totalment adormits al terreny de joc fet que han aprofitat molt bé els visitants per situar en el marcador un perillòs 0-2 després d'aprofitar dos errades defensives de concentració dels locals. A partir reacció local dominant totalment el partit i remuntant contundentment situant un 4-2 al simultani que encara podia haver estat més ampli si s'haguéssin aprofitat les diverses ocasions de gol.
El segon quart ha estat de domini altern  sense que cap dels dos equips crees gairebé ocasions de gol a part dels dos gol que han marcat. En aquest periode ha jugat de porter en Joel.
El tercer parcial ha estat un autentica debacle defensiva per part del FC L'Escala ja que ha encaixat un parcial de 0-4, tenint en compt que dels quatre gols que s'han encaixat 3 han estat regalats. Pel que fa al joc, el parcial ha estat dominat pels visitants encara que els locals a la contra ha tingut un parell de molt bones ocasion que no ha sabut transformar en gol.
El quart i últim parcial el domini del partit ha estat pels escalencs que hant tornat a fer un molt bon joc de toc i combinació i creant bones ocasions de gol que no han sabut aprofitar. Els visitants per la seva banda han marcat en l'única aproximació amb perill a la porteria després d'un xut de fora l'àrea que ha entrat per l'escaire.
En definitiva, un altre partit per seguir rodant a l'equip per afrontar una Temporada que és presenta molt dura i complicada però que creiem que amb l'esforç i ganes els nostres jugadors superaran amb molt bona nota.