MIC 2014

FC L'ESCALA 1 - KITCHEE FC 3 (1º Partit Lligueta)(16-4-2014)

Gran partit dels escalencs que com a mínim han merescut l'empat. Primera part totalment dominada pels anxovers en que els de Hong Kong no han passat pràcticament de mig camp, només ho han fet una vegada i ha estat amb una falta directa molt llunyana. El FC L'Escala per la seva banda a part del gol ha gaudit d'un parell d'aproximacions perilloses a la porteria contrària. El gol l'ha fet l'Iván de penal que li han fet a en Joel. La segona part ha estat més equilibrada i el partit s'ha decantat amb dos accions seguides entre els  minuts 10 i 12 en que el Kitchee ha fet dos gols, el primer en un xut llunyà i el segon en el llançament d'un còrner. El tercer i definitiu gol ha estat al darrer minut de partit en un xut llunya d'uns 35-40 metres. Els locals en aquesta segona part també han gaudit d'alguna ocasió de gol que no han sabut transformar.

FC L'ESCALA 0 - Pª BONS AIRES 1 (2º Partit Lligueta)(17-4-2014)

Victòria justa dels gironins en un partit que la primera part han estat igualada però a la segona han estat lleugerament superiors als anxovers. El partit ha començat malament pels costaners ja que els de la capital s'han avançat en el marcador al minut 2 en la primera aproximació a la porteria escalenca després d'una bona jugada col.lectiva. Els locals han tingut cinc minuts de "pàjara" que ha aprofitat la Penya per dominar el partit i crear varies ocasions de gol que Lluc s'ha encarregat de neutralitzar fent vàries parades de molt mèrit. A partir del minut 8 el partit s'ha igualat i el domini ha estat altern fins acabar la primera part. A la segona els anxovers han començat forts i han gaudit d'un parell d'aproximacions a la porteria gironina però a partir del minut 12 els visitants han passat a controlar el partit i no han passat més angúnies i inclús podien haver augmentat el marcador però en Lluc ha fet un parell de bones parades. La clau ha estat la superioritat física dels gironins que han imposat els seus dos jugadors nascuts el 2001: un jugant de central i l'altra a mig camp. S'ha de destacar que el FC L'Escala és un dels únics equips de la Competició que no ha aportat cap jugador nascut el 2001.

FC L'ESCALA 0 - MANCHESTER UTD 11 (3º Par.Lligueta)(17-4-2014)

Partit sense història com era lògic i d'esperar davant un dels grans equips d'Europa. S'ha de destacar el gran partit que han fet els escalencs en quan a intensitat  defensiva i ganes ja que el Manchester ha sortit a per totes des del primer segon i no ha aixecat mai el peu de l'accelerador ni quan el resultat era clarament favorable als seus interesssos, a més cada vegada que els Manchester feien un gol els jugadors anglesos anaven ràpidament a per la pilota i inclús alguna vegada l'agafaven de males maneres de les mans dels jugadors escalencs fet que no ha agradat gens al públic assistent al partit. Quan un equip és "gran" no només s'ha de demostrar  esportivament sinó també amb el "Fairplay" i amb l'educació i respecte vers l'equip contrari i avui el Manchester Utd no ho ha fet així.

FC L'ESCALA 1 - EF BAIX TER 0 (1/4 Final Consolació)(18-4-2014)

Gran i important victòria dels escalencs en un partit que pot ser el més just hagués estat un empat. El partit ha estat igualat tant en joc com en ocasions de gol però el partit s'ha decidit amb un gran gol d'en Biel des de la frontal de l'àrea després d'una bona combinació de l'equip en que hi han intervingut en Marc, l'Iván i en Joel i que ha transformat en gol en Biel. Els de Torroella han basat molt el joc en els seus dos jugadors nascuts el 2001 tots dos molt forts físicament, el seu davanter (molt ben defensat per tot l'equip amb moltes ajudes) i el migcentre. Si avui a la tarda s'empata o es guanya al Palafrugell s'aconseguirà un fet històric pel FC L'Escala, poder jugar la Semifinal de Consolació del MIC.

PALAFRUGELL 0 - FC L'ESCALA 1 (1/4 Final Consolació)(18-4-2014)

Victòria històrica del FC L'Escala ja que ha proporcionat l'accés a la Semifinal de Consolació del Prestigiós Torneig MIC i que ens enfrontarà a l'UE Olot.
La victòria ha estat justa i inclús curta pels mèrits que han fet els anxovers. La primera part ha estat dominada totalment pels escalencs que han gaudit de 3-4 ocasions de gol molt clares que no han sabut aprofitar unes vegades per l'encert del porter palafrugellenc, altres per manca de punteria i d'altres per veritable mala sort, els del Baix Empordà no s'ha acostat a la porteria escalenca. La segona part ha començat igual a que la primera domini escalenc això si sense crear ocasions de gol però a partir del minut 10 i fins al minut 18 el CF Palafrugell ha posat la por al cos de la Parroquia escalenca més per la incertesa del resultat que pel perill real cap a la porteria escalenca ja que s'ha dedicat a penjar pilotes a "l'olla" que han resolt sempre molt bé tant un molt segur Lluc com la defensa escalenca. Al minut 18 instant en que l'Ivan ha marcat el gol escalenc amb una mgnífic llancament de fora l'àrea el CF Palafrugell ha abaixat els braços i encara que han tornat a penjar alguna centrada perillosa a l'area escalenca no han creat excessiu perill per la seva banda el FC L'Escala ha tingut un parell de bones ocasions de gol entre elles un gol injustamnent anul.lat a en Marc. Demà ens espera el premi final, jugar la Semifinal de Consolació contra l'UE Olot a l'Escala. FORÇA L'ESCALA!!!

FC L'ESCALA 0 - OLOT UNIÓ 3 (Semifinal Consolació)(19-4-2014)

Bon partit dels anxovers davant un Olot que ha estat millor i ha imposat la seva lògica superioritat davant un conjunt escalenc que tot i alguna baixa i l'enorme cansament acumulat sempre ha donat la cara i ha plantat cara als garrotxins i fins i tot ha merescut el gol de l'honor en els darrers instants mitjançant un llançament de falta d'en Joel. Molt bon partit d'en Lluc i gran treball defensiu i d'intensitat de l'equip com així ho ha fet en tot el Torneig en que s'ha donat molt bona imatge amb un equip format per 10 jugadors de 2ºany (2002) i 11 jugadors de 1ºany (2003) i que no ha aportat cap jugador infantil de 1ºany (nascut el 2001).

EN DEFINITIVA, TORNEIG ESPECTACULAR EL JUGAT PEL FC L'ESCALA EN QUE S'HA DONAT MOLT BONA IMATGE I QUE S'HA DE DESTACAR EL GRAN TREBALL DEFENSIU I D'INTESNITAT COL.LECTIVA DE TOT L'EQUIP ESCALENC.