23    BADIA CARANDELL, LLUÍS

ENTRENADOR

No en presenta

TARGETES

Victòria clau pel FC L'Escala de cares a aconseguir la permanència a Preferent (encara que no matemàticament) ja que amb la derrota d'avui el CD Bescanó necessita un miracle ja que hauria de guanyar 3 dels 4 partits que queden de Lliga davant equips que ocupen els cinc primers llocs a la Classsificació: UE Quart, UE Olot, CF Girona i EF Baix Ter.
Gran partit dels anxovers que han estat clarament superiors als gironins que no han pogut fer res davant la superioritat que avui han mostrat els jugadors locals. L'inici de partit ha estat clau perquès els escalencs de seguida han marcat 2 gols i n'haurien pogut 2 o 3 tranquilament i s'ha arribat  al final del primer parcial amb un clar 3 a 0. Els únics instatnts d'incertesa que hi ha hagut en tot el partit ha estat quan el CD Bescano s'ha situtat 3 a 2 a mitja part aprofitant dos accions aïllades en dues bones accions individuals del seu millor jugador. Però tot ha estat un miratge ja que els escalencs han sentenciat el partit  a l'inici del tercer període amb dos gols en cinc minuts que han deixat el partit sentenciat.
En definitiva, gran partit dels escalencs destacant la gran intensitat defensiva i la bona circulacío de pilota. A més s'ha de destacar els set gols que ha marcat l'Ivan, molts d'ells gràcies al al gran joc col.lectiu que han mostrat avui el conjunt costaner.
D'aquí a final de lliga que ens queden 4 partits es pot aconseguir puntuar en 3 d'ells.
Ara, a disfrutar amb la participació al MIC 2014 que es jugarà aquesta Setmana Santa. Força L'Escala!!!