ENTRENADOR

No presenta

TARGETES

GIRONES PEREZ, ISAAC (15')

Victòria justa i clara de l'UE Quart encara que excessivament àmplia pels mèrits dels dos equips ja que ha demostrat perquè és el tercer classificat de la Lliga. El partit ha començat de forma inesperada ja que només fer la sacada inicial els visitants han marcat des de més ellà de mig camp un xut que ha entrat com una exhalació per tot l'escaire fent inútil l'estirada de Lluc sense cap mena de dubte de traca i mocador. Els locals lluny d'enfonsar-se s'han sobreposat i han estat clarament superiors al rival en aquest període arribant al final d'aquest amb un 3 a 1 al favor amb mèrits per marcar almenys un gol més per la seva banda els gironins s'han vist totalement sorpresos i no han inquietat la porteria dels anxovers. La clau del partit ha vingut a l'inici del segon període a on els costaners han tingut una claríssima ocasió per situar el 4 a 1 al marcador que han desaprofitat. Tot seguit els visitants han marcat tres gols en tres dos minuts donant la volta al marcador, enfonsant totalment als anxovers que a partir de llavors s'han vist superats pel rival. Dels tres gols dos han vingut en rematades de cap a la sortida d'un còrner molt mal defensats pels locals (falta de concentració) ja que el davanter visitant ha rematat totalment sol en les dues ocasions. El 3 a 4 que ha donat la "puntilla" ha vingut en una jugada que l'arbitre ha interpretat cessió al porter quan realment el porter ha recollit la pilota després d'un rebot, una errada arbitral que ha deixat desanimat al conjunt escalenc ja que la situacció a la taula classificatòria fa que a la que hi ha un petit revés l'equip ho acusi molt. En resum derrota justa dels escalencs encara que massa àmplia en un partit que no és de la "nostra" Lliga.