10    LÓPEZ PALMA, IVÁN

ENTRENADOR

EL HARCHE SAKKALI, ABDESLAM

TARGETES

Partit molt important el que es disputava avui a Banyoles en un matí amb molt bon temps entre dos equips que necessitaven la victòria per sortir de la zona complicada de la classificació. Especialment important pel CE Banyoles era el partit ja que un empat o una derrota els hagués deixat totalment despenjats per sortir de les dues darreres posicions de la classifiació i els hagués deixat amb 4 punts a 8 punt del tercer per la cua. Però la victòria ha tornat a enganxar a la Lliga als banyolins i no ha permés als escalencs distanciar-se d'aquesta zona i situar-se en una posició a la taula més tranquila, ja que amb 10 punts esta a la zona complicada on hi han 7 equips que només estan separats per sis punts. La victòria escalenca hagués significat deixar al CD Banyoles a 9 punts del FC L'Escala que hagués quedat amb 13 punts.
El partit ha estat molt igualat. Els dos primers quarts el FC L'Escala ha estat lleugerement superior ja que hauria pogut anar amb un marcador favorable al descans ja que han tingut tres-quatre ocasions de gol molt clares a part del gol. Els locals per la seva banda a part del gol no han xutat pràcticament a la porteria escalenca ja que han marcat en la primera ocasió de gol que han tingut i a part només ho han xutat a porteria en el darrer minut del segon quart que ho han fet en dues ocasions. El tercer parcial semblava que seguia en la mateixa línia dels dos primers però ha estat un miratge ja que després de tenir una clara ocasió per marcar l' 1 a 2 que no s'ha sabut aprofitar i de portar el pes del partit en els cinc primers minuts ha vingut la gran debacle escalenca ja que ha encaixat tres gols en cinc minuts i la resta del tercer quart ha estat totalment dominat pels banyolins que encara haurien pogut ampliar el marcador. El darrer període ha estat molt igualat potser amb més ocasions pels costaners que no han sabut materialitzar.
Anims nois!!!! Que això és molt llarg, s'han perdut una batallla però no la guerra ....