12    CLEMENTE RAMIREZ, VICTOR

ENTRENADOR

EL HARCHE SAKKALI, ABDESLAM

TARGETES

Derrota molt dolorosa dels escalencs davant un rival que estarà sense cap mena de dubte a la part alta de la classificació. en un partit que al minut 8 dominaven per 0-2 (tenint dues clares ocasions de gol per marcar el 0-3) i a la mitja part per 2-3. Al final del tecer període el resultat era 4-4 amb els anxovers controlant molt bé el ritme de partit,a part tenint en compte que l'empat ha arribat a l'última jugada d'aquest parcial després d'una errada defensiva dels costaners. La jugada clau del partit s'ha produit al minut 49 quan en Marc en un gran xut des de la frontal de l'area ha estavellat la pilota al travesser i el posterior refús l'ha rematat amb el cap en Joel des de l'àrea petit a estavellant per segona vegada consecutiva la pilota al travesser, a la següent jugada els torroellencs s'han avançat al marcador amb un ràpid contracop. Els escalencs no han perdut la cara al partit i ho han intentat però el 6-4 al cap de tres minuts després d'una molt bona jugada col.lectiva dels torroellencs els ha deixat "tocats" anímicament i ja no han pogut almenys empatar en un partit que per petits detalls s'ha decidit.