ALEVí "B": 2ªJornada (Diumenge, 29-9-2013)

Data:  29/09/2013      Hora:  12:15 hALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ (GRUP 12)    Jornada 2

TARGETES

Molt bon partit de futbol entre dos grans equips en que el resultat més just hagués estat un empat. Ha estat un partit que els dos equips han jugat de tu a tu i amb molta intensitat, el que se'n diu un partit dels que fan afició. El FC L'Escala s'enfrontava a un gran equip el CE Llançà "A" format per 7 jugadors del 2002 i 4 vells coneguts de temporades anterior nascuts el 2003 (equip que era el gran rival dels anxovers de cares a la disputa de la Lliga). Començament de partit igualat amb domini altern això sense que hi hagués gaire perill a cap de les dues àrees, els llançanencs s'ha avançat en el marcador situant un preocupant 0-2 al marcador abans de que s'acabés el primer període. Només començar el segon parcial reacció fulgurant dels escalencs que han empatat el partit mitjançant dos gol seguits "marca de la casa"d'en Pol en dos minuts. Els llançanencs semblaven "tocats" però no ha estat així ja que s'han tornat a avançar al marcador només dos minuts després de que els locals han aconseguit l'empat. En aquells instants el partit tenia un ritme trepidant i tots dos equips buscaven la porteria contrària. El 3 a 3 ha estat espectacular ja que ha estat una falta assajada als entrenaments, ha estat una falta a uns 3-4 metres per darrera de la línia de fora de joc que llançava Marcos i quan tothom esperava el xut directe, aquest ha fet una passada magistral entre els dos centrals a en Biel que es trobava a la altura de la barrera defensiva, en Biel ha controlat i ha enviar la pilota a la xarxa davant la desperada sortida del porter visitant, sense cap mena de dubte un gran gol. S'ha arribat a la mitja part amb un just empat a tres. El començament de tercer període per part dels anxovers ha estat espectacular que ha apretat de valent la porteria llançanenca fruit de aixó s'han avançat en el marcador mitjançant l'Oriol rematant molt bé una sacada de corner efectuada per en Marcos. A partir de llavors ha tornat el domini altern sense ocasions clares per cap dels dos equips però llavors ha arribat potser la que ha estat jugada clau del partit ja que els visitants han empatat el partit a la darrera jugada del tercer parcial en un despiste defensiu escalenc en la que ha estat única apromicaió amb perill a la porteria local. El començament de l'últim quar ha estat de domini del CE Llançà ja que els locals han acusat molt el quart gol dels visitants, amb els locals KO els llançamnencs han sitaut un perillosíssim 4 a 6 al marcador també en dos clars errors defensius dels anxovers. Però quan semblava que l'equip local estava mort ha arribat la reacció escalenca als darrers cinc minuts quan el conjunt local ha canviat el sistema fent l'ofesniu 2-3-1 que ha descolocat totalment als visitants i que ha fet que els locals una vegada han situat el 5 a 6 al marcador mitjançant un gral gol de la casa quan encara faltaven dos minuts, des de llavors i fins al final ata-i-gol dels escalencs davant un CE Llança totalment superat però que no ha estat suficient per aconseguir l'empat a pesar que en els darrers instants han tingut fins a 3 claríssimes ocasions de gol per fer-ho.