1ºAmistós (Diumenge, 1-9-2013)

FC L'ESCALA 2 - AT.BANYOLES "B" 3

Alineació: Lluc; Joan, Aleix, Jordi; Oriol; Joel, Didac. / Ivan, Pol, Biel.

Gols: 1-0 Joel (min.2) /Descans/ 1-1 (min.28), 1-2 (min.30) / Descans/ 2-2 Pol (min.31)   /Descans/ 2-3.

Bon debut en quan a joc i no com a resultat final en el primer test de la Temporada 2013-14 en un bon partit jugat per part dels locals en que la manca de punteria els ha penalitzat molt davant el joc directe i eficàcia exhibit pel sòlid i físic equip banyolí (equip que també competirà a 1ªDivisió), una prova que ens ha de servir de molt a l'equip per fer-li veure les caracterítstiques d'aquesta Categoria Aleví que tot just estrena el nostre equip.
Primera part totalment dominada pel conjunt anxover tant pel que fa a joc com a creació d'ocasions de gol (encara que no han estat excessivament clares), només la manca d'encert ha impedit acabar aquest període amb una avantatge més ampli, el més just hagués estat un 2-0 pels escalencs ja que els visitants només ho han intentat amb xuts llunyans sense perill i l´'única aproximació amb un cert perill a la porteria escalenca ha arribat a la darrera jugada d'aquest parcial. El partit ha començat molt bé pels interessos costaners ja que en la primera aproximació a la porteria en Joel ha inaugurat el marcador després d'una bona passada de l'Oriol. D'aqui al final de període els locals han tingut vàries aproximacions a la porteria banyolina que no han sabut aprofitar, ho han intentat en Joel en un parell d'ocasions, en Didac, l'Oriol i l'Aleix a la sortida d'un corner que un defensa visitant ha tret de damunt la mateixa línia de gol.
Els primers cinc minuts d'aquesta segona part han seguit amb la mateixa tònica que al primer parcial els escalencs dominant (encara que amb un joc menys fluït) i els del Plà de l'Estany sense crear perill i intentant aprofitar el joc directe. Només començar els locals ho han intentat mitjançant dos xuts de fora l'àrea d'en Pol i en Jordi. El partit ha canviat a partir del minut cinc quan els locals han perdut el control de mig camp i els banyolins han llançat un parell de contres perilloses després de robar pilota que no han sabut aprofitar, els escalencs per la seva banda no inquietaven la porteria visitant. Tot i no estar molts fins els escalenc han tingut el 2 a 0 en un parell d'ocasions, la primera en un xut d'en Pol que ha rematat fora per poc una bona passada de la mort d'en Jordi i la segona ha estat una doble ocasió de gol primer rematant de cap en Biel després d'una bona centrada d'en Joel i el posterior refús del porter que ha rematat el mateix Pol a boca de canó. Amb un petit canvi tàctic els locals han tornat ha tenir el control del partit i fins han tingut alguna bona ocasió després d'una paret entre l'Oriol i en Pol que ha rematat aquest últim obligant al porter banyolí a fer una bona parada i la segona un xut d'en Biel al lateral de la porteria. I quan tot estava sota control i en els dos darrers minuts del parcial han arribat els 2 gols visitants després de dos errades defensives primer després d'una mala sortida de pilota i el segon quan han agafat la defensa escalenca massa avançada en un llançament de fora de servei en la darrera jugada el període i que deixava un preocupant 1 a 2 al simultani.
Tot i que el tercer parcial ha començat de forma immillorable amb el gol d'en Pol després d'una molt bona passada d'en Didac que situava l'empat a 2 al primer minut, el pes del partit l'han portat els visitants, axiò si sense fer un futbol de combinació o molt atractiu però aprofitant molt bé les pilotes llargues, el joc directe i el robatori de pilotes que en set minuts (del 5 al 12 d'aquest parcial) els ha permès situar  al marcador en un terrible 2 a 5 pels interessos escalencs. De totes formes les errades defensives han tornat a penalitzar molt, ja que el tercer gol ha vingut en una pèrdua de pilota a mig camp amb el consegüent contracop, el quart ha arribat en un corner mal defensat i el cinquè en una altra contra letal. Tot i això s'han tingut l'empat a 3 en una rematada de l'Oriol que ha parat molt bé el porter després d'una bona jugada i passada d'en Pol.
El quart i últim parcial ha estat totalment dominat pels escalencs fent un molt joc de combinació que ha deixat totalment fora del partit a l'Atlètic que ha intentat arribar mitjançant contres però no  ha aconseguit aproximar-se en cap ocasió a la porteria defensada per en Lluc. Els anxovers han tingut fins a 8 clares ocasions de gol, tres d'en Pol en xuts de la frontal de l'àrea, una de l'Oriol en un u contra u amb el porter després d'una bona paret amb en Pol, una d'en Joan que no ha arribat a una passada al segon pal d'en Joel per centímetres, dues d'en Joel la primera en un xut des de la frontal després d'un bon dribling i la segona en un llançament de falta directa en una falta que havien comés sobre ell mateix i dues d'en Didac una rematada de cap  a la sortida d'un corner i un u contra u davant el porter visitant...
En definitiva bona prova de cares a la Temporada 2013-14 que es presenta complicada i apassionant ja que aquest any l'equip competirà a 1ªDivisió ja que l'any passat l'Aleví "B" va aconseguir l'ascens de Categoria per a la nostra entitat.