ALEVÍ "B": 27ªJornada (Diumenge, 27-4-2014)

Fitxa de PartitTemporada 2013-2014

Data:  27/04/2014      Hora:  12:15 hALEVÍ PRIMERA DIVISIÓ (GRUP 12)    Jornada 27

TARGETES

Derrota molt dolorosa dels escalencs, que durant els dos primers quarts han passat per sobre el rival i han situat un 4 a 1 a favor seu que hauria pogut ser tranquil.lament un 7-8 a 1. Després ha vingut les tres jugades que han estat la clau del partit, tres xuts llunyans dels palafrugellencs han situat l'empat a 4 al marcador en només 3 minuts. Després els locals han intentat tornar a posar-se per davant en el marcador però el cop moral ha estat molt fort i encara que han gaudit de 4-5 bones ocasions clares de gol (entre elles dos pals) no n'han pogut aprofitar cap. El cop de gràcia definitiu ha estat el 4 a 5 dels visitants que ha estat novament d'un xut de gairabé mig camp que ha acabat d'enfonsar anímicament als locals.
En definitiva, derrota molt dolorosa pels anxovers davant un rival que ha aprofitat la seva enorme superioritat física i la sort en moments puntuals per guanyar un partit que al minut 28 de partit ningú que estava al camp es pensava que el pogués guanyar el CF Palafrugell (ni els integrants de l'equip baix-empordanés).