21    AMHINE , RACHID

ENTRENADOR

LLOMBART BERNATALLADA, JORDI

TARGETES

Victòria justa i importantíssima del anxovers encara que amb molt patiment. El primers dos quarts han estat toalment dominats pels esclencs tant per intensitat com per joc pels escalencs que han passat per sobre els gironins que no s'en sabien avenir. El resultat inclús ha quedat curt ja que es podia haver arribat tranquil.lament a mitja part amb un sis-set a zero favorable als locals ja que a part dels gols s'han desaprofitat quatre ocasions molt clares de gol. El començament del tercer quart ha estat fatal, l'equip ha sortit confiat i desconccentrat i això ho han aprofitat els visitants per marcar dos gols en els dos primers minuts creant el dubte i l'angoixa en els costaners ja que es venia d'una dinàmica negativa i l'equip ha quedat molt tocat, la jugada clau ha vingut al minut tres encara d'aquest tercer període quan l'arbitre ha pitat penal en unes mans del defensa escalenc clarament fora de l'àrea, però el penal l'ha aturat espectacularment en Lluc fet que ha tornat a donar confiança als escalencs. El Gironès ho intentava amb més cor que qualitat i la porteria escalenca no passa gairebé per cap sobressalt, els escalencs tenien controlat el partit defensivament, això si  ofensivament ja no s'arribava amb la claredat dels dos primers quarts a la porteria contrària. Es començava l'últim període amb un 4-2 favorable als locals i amb el partit controlat, però només començar el període ha arribat la jugada desgraciada del partit ja que els escalencs s'han fet un gol en pròpia porta que situava el marcador en un ajustat 4-3 quan encara faltaven 14 minuts de partit. Semblava que ja hi tornavem a ser que ens remontaven un partit al darrer període però no ha estat així, ja que el conjunt escalenc ha sabut patir i treballar dur per mantenir el resultat favorable. La puntilla ha arribat a falta de 5 minuts en que l'Ivan ha marcat el cinquè gol que ha acabat de donar la tranquilitat i confiança als anxover per aconseguir la victòria. El darrer gol dels visitants ha arribat pràcticament a la darrera jugada de partit. Com ja deiem la setmana passada això és molt llarg si és segueix treballant  tant als partits com els entrenaments amb les mateixes ganes sumarem molts punts. Ànims i a seguir treballant als entrenaments. Només amb treball i esforç al 100% es pot aconseguir. Força L'Escala!!!