10    BAUS PECKA, SERGI

ENTRENADOR

MATTHEWS, ANDY

TARGETES

Derrota dolorosa dels anxovers ja que han dominat els dos primers quarts del partit arribant amb 1-0 al descans i mereixent un resultat favorable més ampli. El tercer quart també ha començat bé pels interessos locals ja que es dominava això si sense crear perill a la porteria visitant, el partit estava controlat. L'empat visitant després d'un contracop amb un gran xut de fora l'àrea ho ha canviat tot, ja que un equip com l'escalenc que està en una dinàmica negativa ho ha acusat molt i mica en mica l'EF Baix Ter ha passar a dominar el partit i ha sentenciat el partit amb dos grans gols en combinació, els locals mai han abaixat els braços però han acusat el cop i no han pogut tornar-se a posar en el partit. Remarcar la mala actuació de l'arbitre (que no ha influït en el resultat final), ha estat un arbitre xulesc, faltant el respecte als entrenadors i al públic escalenc, expulsant injustament a l'entrenador escalenc que només havia protestat una jugada puntual a l'arbitre però no l'ha ni insultat ni faltat al respecte cosa que no ha fet ell, dient textualment "tú callate nene que no tienes ni idea" i deixant protestar al entrenador visitant tot el que ell ha volgut fins i tot permetent que l'entrenador torroellenc mandés callar a la banqueta escalenca, tot força surrealista a part saben com sabiem molts que l'arbitre viu i és de Torroella.