CLEMENTE RAMIREZ,
VICTOR (47')
TOMAS SILLERO,
GERARD (58')

Derrota escalenca en un partit que qualsevol dels dos equips ha pogut guanyar. Primers tres períodes igualadíssims tant pel que fa al joc desplegat com pel nombre d'ocasions de gol. A l'últim quart s'hi ha arribat amb empat a un i ja es veia a venir que l'equip que marqués el 2 a 1 tindria molt de guanyat. I així ha estat, els escalencs han desaprofitat una claríssima ocasió que hagués significat l'1 a 2 i a la jugada següent els locals s'han avançat en el marcador després d'una errada de marcatge de la defensa anxovera. A partir d'aquí els escalencs s'han abocat a la porteria ripollesa i els locals ho han aprofitat per  ampliar el marcador mitjançant letals contracops. Avui ens ha vingut a reforçar l'Aleix. S'ha destacar el bon partit que han fet els  porters d'ambdòs equips, en Lluc i els dos de l'EF Ripollès. Aprofitem les Festes Nadalenques per descansar i agafar forces pel que resta de Temporada.