9    COULIBALY COULIBALY, BOUBOU

ENTRENADOR

TORRES CASADO, DANIEL

TARGETES

Nova derrota dels anxovers que s'ha gestat igual que en els darrers tres partits en un inici de partit horrible, en que el conjunt escalenc ha sortit al camp totalment desendollat defensivament i ha regalat els tres primers gols als visitants que ja guanyaven 0-3 al minut 7 sense fer res de l'altre mon.
Pel que fa al partit l'EF Garrotxa ha abusat del joc "directe" ja que no han sortit ni una sola vegada en tot el partit jugant del darrera i els escalencs ho han intentat però avui no han tingut l'encert necessari de cara a porteria. Els escalencs de totes maneres han aconseguit situar un esperançador 2-3 al marcador a mitja part, a part s'ha de tenir en compte que l'arbitre ha anul.lat un gol totalment legal a en Joel que hagués significat l'empat a 3 just abans d'arribar al descans que hagués pogut canviar totalment l'esdevenir del partit.
Al tercer quart ha arribat l'estocada que faltava als escalencs ja que el nostre porter (en Lluc) ha hagut de plegar i s'ha situat a sota pals en Joel, amb el que això significa jugar sense porter (encara que en Joel ha estat molt bé) i a part perdre gol a davant amb la baixa de Joel. A més quan els locals començaven a creure en la remontada ha arribat un autogol a la sortida d'un còrner que ha enfonsat animicament als anxover ja que a partir de llavors no s'han tornat a tenir opcions reals de remuntada. S'ha d'aprendre dels errors i sortir més concentrats als inicis de partits,  a part de no regalar la majoria de gols per despistes defensius, avui dels 6 gols n'hem regalat 4.
Avui com que teniem un parell de baixes ens han vingut a ajudar l'Oriol i en Pol de l'Aleví "B" que han fet un bon partit.