11    KANTE, SAMBA

ENTRENADOR

SORS SALA, JOSEP

TARGETES

Molt bon partit dels anxovers en quan a entrega, ganes i intensitat; és el camí a seguir ja que si està igual de concentrat que avui és pot guanyar contra qualsevol equip de la Categoria. Primer període dels escalencs boníssim davant un At.Bisbalenc que ha reservat al millor jugador del seu equip i de la Categoria i ho acusat moltísissim ja que sense ell no han inquietat la porteria escalenca, en canvi els locals a part del gol han tingut un parell de bones ocasions per ampliar el marcador. A partir del segon parcial, Kante Samba ha inclinat la balança cap a la banda visitant  amb dos gols en cinc minuts que han remuntat el partit, arribant a la mitja part amb un ajustat 1 a 2 al marcador donant la tranquil.litat necessària als bisbalencs que fins aquell moment s'havien mostrat nerviosos i imprecisos. Els dos últims quarts els costaners han competit bé i no han abaixat mai els braços però novament el nº11 visitant ha sentenciat el partit al tercer quart situant un inabastable 1 a 5. A l'últim quart el partit s'ha tornat a igualar ja que els locals han han pogut mantenir la diferència de gols no defallint mai.